Дитячі ігрові майданчики

Сьогоднішній вересневий ранок провів у Човно-Федорівці Зіньківського району, де разом з моєю командою, а також депутатами обласної і районної ради ми відкрили черговий дитячий майданчик у рамках моєї постійно діючої соціальної програми.

Село Човно-Федорівка має знані хліборобські традиції, а місцеве господарство «Маяк» було відоме далеко за межами району, коли ним ще керувала нині покійна Мотрона Федорівна Пінчук. Її я знав особисто, як і нинішнього керівника цього господарства, депутата Зіньківської районної ради нинішнього і багатьох попередніх скликань Коростиленка Олексія Яковича, який приєднався сьогодні до нашого свята.

До речі, Човно-Федорівка має дуже потужне представництво у Зіньківській райраді, адже окрім Олексія Яковича інтереси села там відстоюють колишній сільський голова, знаний в районі виноградар Мирко Микола Іванович, а також директор місцевої школи Троцька Валентина Василівна. Вони, а також сільський голова Човно-Федорівки Олексій Чуть і депутат Полтавської обласної ради Людмила Овчаренко також розділили з жителями села радість від сьогоднішньої події.

На нашій зустрічі з цієї нагоди я побажав місцевій громаді і селу розвитку, а всім присутнім дітлахам – радісного і щасливого дня. Відтепер малечі буде де проводити свій вільний час, і це радує і надихає. Цього року також вдалося допомогти школі Човно-Федорівки з кухонним обладнанням для харчоблоку і меблями для їдальні, тож вже є кілька речей в житті дітей села, які вдалося змінити на краще. Якщо все піде так, як я планую, то наступного року також допоможемо місцевій школі з заміною вікон та меблями для навчальних класів.

Та і загалом з місцевою громадою Човно-Федорівки у нас склалася гарна співпраця і повне взаєморозуміння, тому старатимусь бути корисним мешканцям цього села у всіх їхніх прагненнях. Дякую за теплий прийом, ще не раз побачимося!

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Човно-Федорівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІступенів

Наша адреса: Полтавська область Зіньківський район с. Човно-Федорівка вул. Першотравнева,10-А E-mail: chovnofedorivka@gmail.com Режим роботи: з 8.00 год по 16.00 год. з понеділка по п'ятницю Мова навчання: українська Профіль навчання: універсальний

Дата останньої зміни 11 Січня 2024

Цей сайт безкоштовний!