За досвідом у Човно-Федорівку.

6 грудня 2016 року на базі Човно-Федорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум заступників директорів шкіл з виховної (навчально-виховної роботи) на тему: «Формування правових компетентностей учнів на уроках та в позакласній роботі».

Навчальний заклад презентувала директор школи Троцька В. П.

У теоретичній частині семінару виступили:

Благадир Л. І., методист РМК, по темі: «Формування правових компетентностей учнів на уроках та позакласній роботі».

Некомкіна Л. М., психолог соціальний Опішнянської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, по темі: «Здійснення супроводу та соціально-педагогічного патронажу учнів поведінкової «групи ризику».

Суконько К. О., головний спеціаліст відділу Зіньківського бюро правової допомоги другого Полтавського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги, яка презентувала функції новоствореної установи та прокоментувала основні положення районної Програми правової освіти населення на 2016-2020 роки.

У практичній частині семінару було представлено:

Майстер-клас «Організація правоосвітньої та правовиховної роботи в школі», який провела Жолоб Л. І., заступник директора школи з виховної роботи, вчитель вищої категорії, вчитель-методист.

Гра-подорож «Країною Прав дитини».

Турнір юних правознавців та детективів за участю 9-11 класів Човно-Федорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Ставківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

Учасники семінару відвідали Зразковий музей історії села та школи. Було відзначено високий рівень підготовки запланованих заходів, щиро дякували педагогічному колективу та керівництву школи за створені зразкові умови роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Човно-Федорівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІступенів

Наша адреса: Полтавська область Зіньківський район с. Човно-Федорівка вул. Першотравнева,10-А E-mail: chovnofedorivka@gmail.com Режим роботи: з 8.00 год по 16.00 год. з понеділка по п'ятницю Мова навчання: українська Профіль навчання: універсальний

Дата останньої зміни 11 Січня 2024

Цей сайт безкоштовний!